Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een camper in Europa in 2021? De prijzen voor camperhuur zijn voor bijna alle verhuurders inmiddels bekend. Ons advies: boek vroeg om hoge prijzen te voorkomen! En voorkom dat de camper van uw voorkeur niet meer beschikbaar is.

Waarom  is vroeg boeken zo belangrijk? Er spelen meerdere factoren een rol:
 
  • Een aantal verhuurders werkt met flexibele tarieven op basis van vraag en aanbod: hoe groter het aanbod en  hoe kleiner de vraag, hoe lager het huurtarief. Dat kan wel oplopen tot 60% voordeel!
  • Veel verhuurders werken met vroegboekkortingen. Op een gegeven moment is deze korting niet meer van toepassing en betaalt u per definitie meer.
  • Een aantal verhuurders werkt met vaste tarieven per seizoen. Deze prijzen wijzigen niet onder invloed van vraag en aanbod. Maar de campers met de beste prijs/kwaliteit-verhouding zijn als eerste uitverkocht. Later in de tijd blijven alleen de duurdere modellen over en dan betaalt u dus meer.
Dus: als u vroeg boekt, scheelt dat dubbel in de prijs: dan heeft u het laagste tarief én de hoogste kortingen.
 
Via de zoekmodule op onze website kunt u de camperprijzen berekenen. Soms zijn ook combinaties van kortingen mogelijk. We rekenen graag met u mee welke combinatie voor u het meest voordelig is!
 
Back To Top