Skip to content

Onze verzekeringen zijn ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen, onderdeel van ASR Verzekeringen. De Europeesche is de grootste reisverzekeraar in Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Hun Doorlopende Verzekering voor Reizen combineert een reisverzekering met een annuleringsverzekering. De verzekering is recent helemaal opnieuw samengesteld op basis van klantwensen en bevat een aantal unieke dekkingen. Zo kunt u uw verzekering helemaal laten aansluiten bij uw situatie en uw reis.

Goede keuze voor gezinnen

Ook voor gezinnen heeft de Europeesche veel te bieden. Ze zijn coulant in het uitkeren van schade aan bijvoorbeeld kinderwagens en hebben gunstige voorwaarden voor gezinnen. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd. Daarnaast is er de Europeesche Hulplijn waar u dag en nacht contact mee kunt opnemen als u onderweg medische vragen heeft. En zij kunnen u ook helpen als u een arts of ziekenhuis nodig heeft. Zij schakelen zo nodig direct de hulp in van de alarmcentrale SOS International.

Handige apps en korting

En de Europeesche biedt meer. Zo kunt u de gratis Hulp op Zak-app downloaden. Hierin vindt u een uitgebreide medische vraagbaak, een medisch woordenboek in negen talen en de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales. En u krijgt korting op een waterproof case voor uw telefoon of tablet, zodat deze goed beschermd is tegen water, zand en stof. Wel zo handig aan het strand!

Back To Top