Ga naar hoofdinhoud

Op dit moment heeft IJsland reisbeperkingen ingesteld voor reizigers uit alle landen. Alle reizigers hebben bij aankomst in IJsland de keuze tussen 14 dagen in quarantaine gaan of een dubbele Covid-testprocedure van 5-6 dagen. Als u vanuit IJsland terugkomt in Nederland hoeft u NIET in thuisquarantaine te gaan. Er is geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen vanuit IJsland.

Dit hoeft u echter niet te beperken om met een camper in IJsland te gaan reizen! Na aankomst wordt de eerste test afgenomen. U haalt uw camper op en gaat naar een camping. U kunt uw boodschappen online laten bezorgen. U mag de eerste 5 dagen geen gebruikmaken van het sanitairgebouw totdat het resultaat van de tweede test binnen is. Maar dat heeft u zelf aan boord, dus dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Na de tweede test mag u gaan en staan waar u wilt. Wel met inachtname van de gebruikelijke afstandsmaatregel natuurlijk.

Voor veel verhuurders kan Campers Europa u een coronagarantie geven met kosteloos annuleren i.g.v. coronabeperkingen voor aanvang van uw reis. Heeft u plannen om naar IJsland te gaan? Boek dan met een gerust gevoel!

Update 28 mei 2021: quarantaine in een camper is helaas niet meer toegestaan in IJsland. Bekijk het actuele reisadvies voor IJsland.

Back To Top