skip to Main Content

Aanbiedingen camperhuur

Meer voordeel

Campers Europa heeft geregeld aantrekkelijke aanbiedingen voor camperhuur. In combinatie met onze toch al voordelige tarieven wordt het dan wel heel verleidelijk om een camper te huren! De lange huurkorting is al verwerkt op onze website en wordt ook door ons verrekend in uw offerte. Andere aanbiedingen zijn meestal niet verwerkt op de website en worden toegevoegd aan uw offerte indien van toepassing. Dan zal uw offerte dus alleen maar lager uitvallen! De voorwaarden van de aanbieding worden door de verhuurders opgesteld en worden door ons strikt gehanteerd. Kijk hieronder voor de actuele aanbiedingen. Aanbiedingen en vroegkortingen kunnen in de regel niet met elkaar worden gecombineerd.

McRent kamper

Uw camperreis in 2022

vroeg boeken = lage tarieven

Voor vrijwel alle verhuurders zijn de tarieven  van 2022 al beschikbaar. Veel verhuurders werken met flexibele tarieven. Dat wil zeggen dat naarmate de vraag stijgt en het camperaanbod daalt, de tarieven stijgen. Lees meer. Als u er vroeg bij bent, zijn de tarieven per definitie nog laag.

Dus heeft u plannen voor een reis in 2022? Boek dan zo vroeg mogelijk! Dan profiteert u van lage tarieven en is de kans dat de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is, het grootst.

Back To Top