Skip to content

Met het vliegtuig

Naar uw camper

Soms is het beter te vliegen naar de ophaallocatie van uw camper. Bijvoorbeeld als u een rondreis door Spanje en/of Portugal wilt maken, of door Scandinavië. Dat scheelt veel tijd en kilometers. Ook kunt u dan de camper in de ene locatie ophalen en in de andere locatie inleveren, mits de verhuurder dat toestaat. Wij helpen u graag bij het boeken van uw vliegtickets.

vliegtickets

Plan uw reis

Zonder stress

Campers Europa koopt voor u vluchten in tegen touroperatortarieven bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Als u uw ticket bij ons combineert met camperhuur, stemmen wij uw vluchten precies af op de start en het einde van uw reis. Zo kunt u uw reis zonder stress op uw gemak plannen.

Vliegen met KLM - vliegtickets

Vrijwel elk ticket

Welke maatschappijen

We kunnen feitelijk elk ticket voor u boeken, met vrijwel elke maatschappij. Van KLM, Air France, Transavia, Lufthansa, British Airways en Aer Lingus. Tot Vueling, EasyJet, Swiss Airlines, Ryanair, SAS, Alitalia en Finnair. Daarvoor hebben wij een contract afgesloten met een agent, die een zogenaamde IATA-vergunning heeft om vliegtickets uit te geven. Uw ticket is bij ons in goede handen!

SGR garantie

SGR-garantie

Op uw vliegtickets

Als u via Campers Europa uw vliegticket(s) in combinatie met camperhuur boekt (minimaal 5 dagen camperhuur), is dat niet persé voordeliger dan wanneer u zelf uw tickets boekt en uw camper via ons. Daar zijn we heel eerlijk in. Onze tarieven zijn echter all-inclusive en kennen geen verborgen toeslagen. Bovendien zijn de wijzigings- en betalingsvoorwaarden vaak gunstiger, zodat u uw reis op uw gemak kunt plannen.

En ook belangrijk: als u zelf uw tickets regelt, heeft u geen SGR-garantie. Als u het via ons regelt, bent u wel beschermd. Vraag ons om een reisvoorstel inclusief uw vliegticketwensen. Wij gaan op zoek naar de meest geschikte combinatie van vliegtickets en camperhuur voor uw specifieke reiswensen. Mocht u zelf op internet gunstig geprijsde tickets hebben gevonden, dan nodigen we u uit om deze aan ons voor te leggen. Wij gaan dan voor u na of wij deze ook voor dat tarief kunnen leveren, zodat u meer zekerheden heeft.

Paraplu verzekering

Ticketverzekering

Extra zekerheid

De coronacrisis van 2020 en 2021 heeft het risico op een faillissement van luchtvaartmaatschappijen vergroot. Via Campers Europa sluit u voor een beperkte premie per reiziger een vliegticketverzekering af. Deze verzekering vergoedt de kosten van uw ticket tot een maximum van € 1.500 per persoon, mocht de luchtvaartmaatschappij failliet gaan. De SGR-dekking (zoals hierboven beschreven) biedt daar namelijk geen bescherming voor.

Back To Top