Skip to content

Camper huren in Noord Europa

Ruim assortiment campers

Wilt u een camper huren in Noord Europa? Bij Campers Europa kunt u terecht voor camperhuur in Estland, Finland, IJsland, Letland, Noorwegen, Zweden en Rusland. Natuurlijk kunt u ook in noord Duitsland een camper ophalen en dan via Denemarken Scandinavië inrijden. U heeft de keuze uit een ruim assortiment campers en camperreizen. Van budget, compact en wat ouder tot grote, nieuwe en luxe campers voor uw camperreis in Noord Europa.

Bekijk alle campers
Rent Easy Family Classic

Volop vrijheid

Perfect met een camper

Een camperreis door Noord Europa? Natuurlijk is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw camper neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper.

McRent camper in Noorwegen

Prijzen camperhuur

Gemiddelde bestaat niet

Wat kost het nou om een camper te huren? Het is de meest gestelde vraag aan Campers Europa. En begrijpelijk. Het is meteen ook de meest lastige vraag om te beantwoorden. Want de prijzen voor camperhuur hangen van nogal wat factoren af. De meest bepalende factor is het systeem van flextarieven: sommige verhuurders bepalen wekelijks aan de hand van vraag en aanbod wat een camper moet kosten. Dat betekent dat wanneer u vroeg boekt, er nog veel aanbod is en de prijzen lager zullen zijn. Dat kan al veel geld schelen. Maar ook bij vaste prijzen verschillen deze per seizoen. Daarnaast speelt onder meer mee hoe lang u wilt gaan reizen, of u een nieuwe of een wat ouder voertuig kiest voor uw camperreis en of er een aanbieding of vroegboekkorting van toepassing is. Wij vertellen u er graag meer over en geven u tips hoe kosten te besparen.

IJsland met camper

Waar te huur

Ruim voldoende locaties

In Noord Europa zijn er ruim voldoende locaties van waaruit u een camper kunt huren en uw reis kunt starten. U kunt een camper halen in veel plaatsen in IJsland en Scandinavië, maar ook in Estland, Letland en Rusland. In de zoekmodule aan de rechterkant van deze pagina kunt u de landen en locaties kiezen en de campers bekijken.

Niet alle verhuurders zijn gevestigd in alle locaties. U betaalt altijd een toeslag wanneer u de camper in de ene locatie ophaalt en in de andere locatie inlevert. Niet alle verhuurders staan een ‘one way’ toe. Wij kunnen u precies vertellen waar het wel en niet is toegestaan.

Rent Easy Family Extra camper

Campertypes

Van budget tot premium

  • De meeste verhuurders bieden jonge campers aan van maximaal 2 jaar oud met veel comfort en kwaliteit. Een kleiner deel van de verhuurders biedt ook oudere en dus goedkopere campers aan.
  • Houd er rekening mee dat indien u besluit om een relatief goedkoop budgetvoertuig te huren, er altijd kleine onvolkomenheden aan een voertuig kunnen zijn. Niet op technisch vlak, maar met name aan het interieur en de presentatie e.d. ‘Alle waarde naar zijn geld’…..
  • De campers kunnen in de volgende categorieën worden ingedeeld: campervan, bestelbuscamper, motorhome (semi-integraal en met alkoof) en integraalcamper.

Lees meer over de verschillende campertypes

McRent camper in Zweden

Interesse in een camperreis?

We horen graag van u

Heeft u plannen om in Europa te gaan reizen met een camper? Wij zijn specialist voor camperhuur in Europa en hebben een zeer ruime ervaring in camperreizen. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Back To Top