Skip to content

KENNIS EN WAARBORGEN

BESCHERMING VOOR U

Wij beschikken over de noodzakelijke waarborgen die u als consument beschermen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over een geschikte reis- en annuleringsverzekering zodat u goed verzekerd op reis gaat. En onze voorwaarden zijn eerlijk en zo opgesteld dat ze voor u als consument gunstig zijn.

Bescherming parasol

SGR-GARANTIE

GOED BESCHERMD

Campers Europa (KvK nr. 60112395) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Bekijk ons SGR certificaat. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Let op: wanneer u rechtstreeks een camper reserveert bij de camperverhuurder en zelf een vliegticket boekt via internet, heeft u geen SGR-garantie. Hetzelfde geldt voor de calamiteitendekking (zie hieronder).

Frankrijk Camargue flamingo

CALAMITEITENDEKKING

GOED OM TE WETEN

Campers Europa is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de Campers Europa website gepubliceerde diensten. Deze garantie houdt in dat de reiziger die via ons een reis geboekt heeft:

  • (een deel van) de reissom terugkrijgt indien Campers Europa haar verplichtingen uit de overeenkomst niet of niet volledig kan nakomen als gevolg van een calamiteit of een dreigende calamiteit.
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Campers Europa als gevolg van een calamiteit de reis moet aanpassen of indien de reiziger vervroegd gerepatrieerd moet worden.

Onder een calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. De Stichting Calamiteitenfonds Reizen stelt vast of een calamiteit valt onder de dekking volgens de voorwaarden. Dit kan niet door de reiziger zelf of door Campers Europa worden vastgesteld.

Kennis van Europa

Europa specialist

GRONDIGE KENNIS

Natuurlijk zijn we niet op elke plek in alle landen van Europa geweest. Dat is haast onmogelijk. Maar als Campers Europa zorgen we dat we continu onze grondige kennis van de landen en voertuigen bijhouden. Dat doen we onder meer met opleidingen van de toeristenbureaus van de verschillende landen.

ONZE VOORWAARDEN

EERLIJK EN GUNSTIG VOOR U

Onze voorwaarden zijn gebaseerd op de Nederlandse Wet op de Reisovereenkomst, de Europese Richtlijnen Pakketreizen en de aanbevelingen van de Consumentenbond. Wij garanderen hiermee voor u als consument gunstige voorwaarden voor bijvoorbeeld betalen, annuleren en wijzigen.

Verzekeringen

ONZE VERZEKERINGEN

UITGEBREIDE DEKKINGEN

Wij zijn gecertificeerd reisverzekeringsspecialist en hebben gekozen voor een samenwerking met a.s.r. De verzekeringen van a.s.r. bieden uitgebreide dekkingen bij een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of alles wel goed verzekerd is. Lees meer over onze verzekeringen.

Back To Top