Ga naar hoofdinhoud

Het Campers Europa team

We delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Europa team! We zijn benieuwd naar je plannen voor een camperreis in Europa en helpen je graag. Lees meer over onze werkwijze.

Peter Kramer

Reisadviseur en financiën

Peter Kramer Campers Europa

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Daarnaast verwerkt Peter alle betalingen, zorgt hij dat alle reisonderdelen op tijd betaald worden aan onze leveranciers en zorgt hij dat ons bedrijf financieel gezond blijft.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide reiservaringen in Europa, wat soms ver kan gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

Eigenaar en vliegende keep

Karin Kramer Campers Europa

Karin Kramer heeft Campers Down Under BV (waar Campers Europa onderdeel van is) opgericht en is naast eigenaar vliegende keep in het team. Karin maakt offertes, maar houdt zij ook bezig met marketing en communicatie, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada, Amerika en Europa aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Leonore Romijn - Campers Europa

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore Romijn. Leonore zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Margaux Gevers

Reisadviseur en productmanager

Margaux Gevers - Campers Europa

Margaux Gevers is uw persoonlijke reisadviseur en onze productmanager. Ze deelt graag haar kennis over reizen in Europa met u. Haar ervaringen komen goed van pas bij het samenstellen van uw persoonlijke reisplan op maat!

Met veel plezier werk ik als Product Manager en Reisadviseur bij Campers Europa. Reizen verrijkt ons leven en laat dromen uitkomen. Ik vind het dan ook fantastisch om de wensen van een klant om te kunnen zetten in een droomreis om niet te vergeten. Ik heb al aardig wat mooie reizen mogen maken en ik deel graag mijn eigen ervaringen met klanten. Samen met de klant bespreek ik de plannen en wensen en zet deze om in een reisvoorstel. Meer dan 15 jaar heb ik fijn contact met klanten en in mijn rol als Product Manager zorg ik met deze ervaring ervoor dat ook achter de schermen alles op rolletjes loopt.

Martine Angelier

Marketeer en productmanager

Martine Oostenrijk

Martine Angelier verzorgt als marketeer onder meer onze websites, nieuwsbrieven, social media kanalen en de voorbereiding van beurzen waar we aan deelnemen. Daarnaast ondersteunt ze Margaux bij haar productmanagement taken. Dat ook Martine veel reiservaring heeft, komt goed van pas!

Mijn werk bij Campers Europa is zo leuk dat ik met regelmaat vergeet dat het werk is! Ik kan met passie en plezier schrijven over mijn grootste hobby: reizen. Ik probeer iedereen die er voor open staat te enthousiasmeren om ook de schoonheid en diversiteit van de wereld te ontdekken en het gevoel van vrijheid en ruimte te ervaren. Wat heb ik genoten van mijn reizen in Europa. Het rijtje is imiddels best lang: Engeland, Schotland, Ierland, Zweden, Denemarken, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Franrkijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Turkije en Griekenland. En elke keer was het weer een totaal andere belevenis; niet alleen door de diversiteit qua natuur maar ook vanwege de cultuur, de mentaliteit van de lokale bevolking en het klimaat in de landen. En natuurlijk ook vanwege de gezelligheid, want reislustige Nederlanders kom je overal tegen!
Ik gun het iedereen te genieten van alles wat Europa te bieden heeft: van de prachtige fjorden in het Noorden, tot de imposante Alpen en Dolomieten, tot aan de tropische zandstranden met palmbomen in het zuiden. Gelukkig kan ik potentiële klanten met een gerust hart Campers Europa aanbevelen want ik ervaar elke dag met hoeveel passie en nauwkeurigheid mijn collega’s onze klanten bedienen en hoeveel enthousiaste reacties wij terugkrijgen van onze klanten na hun camperreis.

Mirjam Brands

administratie

Mirjam Brands - Campers Europa

Na boeking kunt u ook contact hebben met Mirjam Brands. Mirjam zorgt er samen met Leonore voor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Ernst Stronkhorst

reisadviseur

Ernst Stronkhorst - Campers Europa

Ernst Stronkhorst is uw persoonlijke reisadviseur. Hij heeft volop reiservaring in Europa en beschikt over veel kennis. Ernst bespreekt uw reisplannen en wensen met u, geeft advies waar nodig en stelt dan uw persoonlijke offerte samen.

Back To Top