skip to Main Content

Het Campers Europa team

we delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Europa team! We zijn benieuwd naar je plannen voor een camperreis in Europa en helpen je graag.

Peter Kramer

Reisadviseur

Peter Kramer Campers Europa Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Wij helpen u graag. Lees meer over onze werkwijze.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide reiservaringen in Europa, wat soms ver kan gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

marketing & communicatie

Karin Kramer Campers Europa Ook van Karin Kramer kunt u een reisvoorstel en advies op maat verwachten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Campers Europa, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada, Amerika en Europa aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Campers Europa Leonore Romijn Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore. Zij zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Margaux Gevers

reisadviseur

Margaux is uw persoonlijke reisadviseur. Ze deelt graag haar reiservaringen in Europa met u. Haar ervaringen komen goed van pas bij het samenstellen van uw persoonlijke reisplan op maat! Margaux Gevers - Campers Europa
Back To Top