Skip to content

Combineren met camperhuur

Hotelovernachtingen

Voordat u uw camper ophaalt, is het in Europa niet verplicht eerst een nacht in een hotel te verblijven. Als u wilt, kunt u de camper meteen ophalen nadat u aangekomen bent. Maar misschien wilt u eerst een paar dagen de stad van uw bestemming bekijken, voordat u met uw camper eropuit trekt. Of juist aan het eind van uw reis. Dan is een hotel een prima uitvalsbasis. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst een paar dagen Parijs, Londen, Wenen of Rome verkennen. Of welke andere stad u maar wilt.

Madrid

Kwaliteit voor een goede prijs

Onze selectie

Ook hotels voor uw tussenbestemming  kunnen we aan uw reis toevoegen. We selecteren alle hotels op basis van een goede prijs/kwaliteit-verhouding, ligging en de feedback van andere gasten.

Afhankelijk van uw wensen selecteren we een hotel in de gewenste prijsklasse (3 tot 5 sterren). En bieden we u een hotel in het centrum van de stad, net iets daarbuiten maar met goede openbaar vervoerverbindingen, in de omgeving van de luchthaven, of aan het strand.

Bistro Parijs

vertel ons uw wensen

Accommodaties in Europa

Waar ook in Europa of onderweg naar het land van uw bestemming: wij zoeken graag een geschikte accommodatie voor u. Van hotelketens, bed & breakfast accomodaties, appartementen tot kleinere hotels met een eigen, persoonlijke stijl.  En zoekt u een accommodatie met zwembad, sauna of fitnessruimte? Of heeft u een voorkeur voor een locatie in het centrum van een stad of dichtbij het vliegveld? Geef ons uw wensen door, dan gaan we voor u aan de slag.

Back To Top