Skip to content

BIJ HET ORGANISEREN VAN UW REIS KOMT BEST VEEL KIJKEN. U HEEFT GEKOZEN WAAR U HEEN WILT EN DAT U MET EEN CAMPER WILT REIZEN. DAN BEGINT HET EIGENLIJK PAS. U HEEFT MISSCHIEN WEL VLIEGTICKETS NODIG, EEN CAMPER EN WELLICHT EEN HOTEL VOOR DE EERSTE NACHTEN.  EN AAN WELKE VERZEKERINGEN MOET U DENKEN?

UW REIS

ZOEK EEN CAMPER

UW REIS

KAMPEREN

UW REIS

VERZEKERINGEN

UW REIS

OFFERTE AANVRAGEN

Tips en meer

Rent Easy City Extra
Campers Europa werkt alleen met betrouwbare camperverhuurders. Bekijk wat er per verhuurder is inbegrepen, welke verzekeringen zijn inbegrepen en welk rijbewijs nodig is.
Lees meer
Ibero Groep H Camper
Er zijn veel mogelijkheden voor camperhuur in Europa. Waar moet ik op letten als ik een camper wil huren en welke camper is geschikt? Bekijk onze tips!
Lees meer
Reis-tips
Campers Europa geeft u tips voor uw camperreis in Europa: hoe lang moet uw paspoort geldig zijn, zijn fooien gebruikelijk, welke apps zijn handig en nog veel meer....
Lees meer

Goed voorbereid

De ruimte in de camper is beperkt. Neem zeker geen harde koffers mee! Gebruik liever reistassen op wieltjes, die u in elkaar stapelt als ze leeg zijn.

Handige apps

Met een paar handige apps vindt u alle campings onderweg, maar ook tankstations, dumpplekken en nog veel meer.

SGR garantie

Als u zelf uw vliegtickets boekt, heeft u geen SGR-garantie op uw tickets. Als u uw gehele reis met vluchten en camper via ons regelt, bent u wel beschermd.

Back To Top