skip to Main Content

Goede kwaliteit

Betrouwbare verhuurders

Campers Europa heeft alleen overeenkomsten met betrouwbare camperverhuurders die ons de zekerheid kunnen bieden dat ze een goede kwaliteit leveren en dat u als klant correct wordt geholpen.

Camper huren in Europa

Camperverhuurders

U kunt bij ons een camper huren van de volgende verhuurders:

Apollo campers in Europa
Avis Car-Away logo
Bunk Campers logo
Go Campers IJsland
Ibero campers in Spanje
Just Go camperhuur
McRent campers in Europa
Motorhomes Italy campers in Italiê
Rent Easy logo
Logo TouringCars

Klik op een logo en lees meer over de verhuurder. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat er precies is inbegrepen in de camperhuur en de huurvoorwaarden bekijken.

Boeken met een gerust gevoel

Coronagarantie per verhuurder

We begrijpen heel goed dat u gezien de huidige coronasituatie twijfels heeft of u uw camperreis voor 2021 moet boeken. Gelukkig wordt er inmiddels volop gevaccineerd in alle landen. Daarnaast werken luchtvaartmaatschappijen gezamenlijk aan een zogenaamd digitaal ‘coronapaspoort‘, waarin testen en vaccinaties komen te staan. Maar wat als tijdens uw reis nog steeds grenzen gesloten zijn of er een oranje of zelfs rood reisadvies geldt? Campers Europa probeert zoveel mogelijk uw zorgen weg te nemen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Voor veel van onze verhuurders kunnen we een coronagarantie aanbieden: u kunt dan tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren als corona nog steeds uw reis bedreigt. De voorwaarden kunnen per verhuurder verschillen. Op de verhuurderspagina’s (klik op de logo’s hierboven) kunt u precies lezen wat de annuleringsvoorwaarden zijn i.g.v. coronabeperkingen.

Vroeg boeken loont! Camperreizen zijn populair, zeker nu. Dat betekent dat ook op de binnenlandse markten veel campers verhuurd worden. Dat zet druk op de beschikbaarheid én prijzen bij verhuurders. Hoe eerder geboekt, hoe meer kans dat de camper van uw voorkeur er nog is én dat de prijs oké is.

Back To Top