skip to Main Content

Goede kwaliteit

Betrouwbare verhuurders

Campers Europa heeft alleen overeenkomsten met betrouwbare camperverhuurders die ons de zekerheid kunnen bieden dat ze een goede kwaliteit leveren en dat u als klant correct wordt geholpen.

Camper huren in Europa

Camperverhuurders

U kunt bij ons een camper huren van de volgende verhuurders:

Apollo campers in Europa
Avis Car-Away logo
Bunk Campers logo
Go Campers IJsland
Ibero campers in Spanje
Just Go camperhuur
McRent campers in Europa
Motorhomes Italy campers in Italiê
Rent Easy logo
Logo TouringCars

Klik op een logo en lees meer over de verhuurder. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat er precies is inbegrepen in de camperhuur en de huurvoorwaarden bekijken.

Boeken met een gerust gevoel

Coronagarantie per verhuurder

We begrijpen heel goed dat u gezien de huidige coronasituatie twijfels heeft of u uw camperreis voor 2021 of misschien zelfs 2022 al moet boeken. Gelukkig lopen de coronabesmettingen in Europa nu heel snel terug. Daarnaast gaat het vaccineren heel hard en worden overal de coronamaatregelen versoepeld en reisadviescodes op geel gezet.

Inmiddels hebben we het digitale ‘coronapaspoort‘, waarin testen en vaccinaties staan. Maar wat als kort voor uw reis opnieuw grenzen gesloten zijn of er opnieuw een oranje of zelfs rood reisadvies geldt?

Campers Europa probeert zoveel mogelijk uw zorgen weg te nemen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Gezien de sterk verbeterde situatie in Europa bieden de meeste verhuurders geen coronagarantie meer met kosteloos annuleren. Kosteloos omboeken naar andere data blijft echter in de meeste gevallen mogelijk tot 2 weken voor vertrek.

Vroeg boeken loont! Camperreizen zijn populair, zeker nu. Dat betekent dat ook op de binnenlandse markten veel campers verhuurd worden. Dat zet druk op de beschikbaarheid én prijzen bij verhuurders. Hoe eerder geboekt, hoe meer kans dat de camper van uw voorkeur er nog is én dat de prijs oké is.

Back To Top