Skip to content

Motorhomes Italy

Heel veel flexibiliteit

Motorhomes Italy verhuurt grotendeels campers van Italiaanse fabrieken. U kunt een Motorhomes Italy camper ophalen in Italië in vele plaatsen: Alghero (Sardinië), Bari, Bergamo, Bologna, Brindisi, Cagliari (Sardinië), Catania (Sicilië), Florence, Forlì, Genoa, Milaan, Napels, Olbia (Sardinië), Palermo (Sicilië), Pisa, Pordenone, Rimini, Rome, Trapani (Sicilië), Treviso, Trieste, Turijn en Venetië. Vaak heeft u zelfs nog de keuze tussen het vliegveld en de stad. Dat is nog eens flexibel!

Alle campers zijn maximaal 3 jaar oud, maar meestal zijn ze slechts 1,5 jaar oud.

Italië Placeholder
Italië
Motorhomes Italy locaties Placeholder
Motorhomes Italy locaties

Beweeg de muis over de kaart om de landen en de vestigingen te bekijken

Motorhomes Italy Groep A

Voor 2 tot 7 personen

Campertypes

Motorhomes Italy heeft 5 verschillende campermodellen. Nieuw in de vloot is de Groep A1 bestelbuscamper voor 2 volwassenen. De meest compacte camper voor een gezin is een semi-integraal camper Groep A met een vast bed achterin. Deze camper is het meest geschikt voor 2 volwassenen, maar er kunnen ook 2 kinderen mee.

Vervolgens zijn er 3 campermodellen met een alkoof: voor 6 tot zelfs 7 personen. De meeste modellen zijn geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Achterin is er ofwel een vast bed ofwel een stapelbed. Dit zijn de modellen Groep B, Groep C en Groep D.

Motorhomes Italy Groep B camper

Praktische informatie

Ophalen en inleveren

U kunt uw camper van maandag t/m vrijdag ophalen tussen 16.00 en 17.30 uur. Op aanvraag is het mogelijk om een ander tijdstip af te spreken.

U levert de camper in van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 10.00 uur. U dient de camper in dezelfde conditie in te leveren zoals u deze heeft opgehaald. Dat wil zeggen schoon, met een leeg toilet en lege afvalwatertank en met een volle brandstoftank. Daarnaast moet ook de buitenkant van de camper worden schoongemaakt, als deze zo vies is dat niet kan worden vastgesteld of er schade is.

U kunt de camper ophalen en inleveren in verschillende locaties. Hier betaalt u een eenrichtingstoeslag voor. U kunt de camper zelfs inleveren in andere landen. Motorhomes Italy heeft geen vestigingen in andere landen, maar de camper wordt dan door een chauffeur van de verhuurder opgehaald. Zo kunt u de camper bijvoorbeeld ook inleveren in Amsterdam, Madrid, Parijs, Frankfurt en Wenen. Dit kan alleen als u de camper heeft opgehaald in Milaan, Rimini, Rome of Venetië.

U krijgt van ons een campervoucher waar alle informatie op staat die u nodig heeft voor het ophalen en inleveren van de camper.

Italië Cinque terre Vernazza

Praktische informatie

Bestuurders

Een camper van Motorhomes Italy kunt u rijden als u 21 jaar of ouder bent en minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Het rijbewijs moet zijn voorzien van een internationaal rijbewijs als het rijbewijs niet in het Engels is. Extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het ophalen van de camper. Alleen dan is elke bestuurder verzekerd. Twee bestuurders zijn inbegrepen. Een eventuele derde bestuurder kunt u ter plekke laten registreren. De hoofdbestuurder moet een creditcard bij zich hebben.

U mag met de camper naar andere landen in Europa rijden. De volgende landen in Oost Europa zijn niet toegestaan en niet verzekerd: Albanië, Servië, Kroatië, Slovenië, Bosnië, Herzegovina, Montenegro en Macedonië.

Italië Venetië

Verzekering

Wat is verzekerd?

Bij Motorhomes Italy is de camperhuur inclusief een basis casco- en aansprakelijkheidsverzekering. Bij het ophalen van de camper betaalt u altijd een borg van € 1.500. Het eigen risico is daarmee € 1.500 per schadegeval en 10% van de waarde van het voertuig i.g.v. diefstal of brand. De borg krijgt u uiteraard terug als u de camper schoon, op tijd en zonder schade inlevert.

Schade aan het interieur, door vorst, bandenschade, glasschade, aan de spiegels, aan de radio en apparaten zoals de GPS en de Wifi hotspot, aan het dak en wanneer u takken of andere objecten raakt, is altijd uitgesloten van dekking. Hiervoor kunt u een extra Afkoop eigen risico verzekering van de Europeesche afsluiten via Campers Europa.

Motorhomes Italy Groep B camper

Inventaris

Nodig in de camper

Bij de camperhuur is het volgende inbegrepen:

 • 150 km per dag (in het hoogseizoen onbeperkte kilometers)
 • Groene kaart voor Europa
 • BTW
 • Waterslang, elektriciteitskabel
 • Schoonmaakspullen
 • Camper stelblokken
 • Camper handleiding
 • Eindschoonmaak (buitenkant)
 • Volle gasfles
 • Pechhulp 24 uur per dag
Italië Rome Colosseum

Camperhuur uitbreiden

Overige extra's

Bij een camper van Motorhomes Italy zijn geen onbeperkte kilometers inbegrepen, tenzij u in het hoogseizoen huurt (dan betaalt u een hoger tarief). U kunt kiezen tussen een tarief met 150 km per dag of een tarief met onbeperkte kilometers. Voor extra gereden kilometers betaalt u € 0,30 per kilometer.

Daarnaast kunt u vooraf nog de volgende zaken bij uw camper boeken:

 • Keukeninventaris
 • Beddengoed
 • Navigatiesysteem
 • Toiletchemicaliën (verplicht)
 • Campingtafel en -stoelen
 • Kinderautostoel en zitverhoger
 • Fietsen
 • Transfer naar de vestiging en naar de luchthaven
Motorhomes Italy Groep C

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Motorhomes Italy camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Motorhomes Italy camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden downloaden

Download hier de voorwaarden van Motorhomes Italy:

Huurvoorwaarden Motorhomes Italy

Back To Top