Ga naar hoofdinhoud

Apollo

Kwaliteit van Australische oorsprong

Apollo is van oorsprong een Australisch familiebedrijf dat gestart is in 1985. Ze verhuren campers in Australië en Nieuw-Zeeland, Amerika en nu kunt u ook een Apollo camper in Europa huren. Ze ontwikkelen en bouwen hun campers in eigen fabrieken. Deze verhuurder staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Er zijn ophaallocaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Apollo landen Placeholder
Apollo landen
Apollo locaties Placeholder
Apollo locaties

Beweeg de muis over de kaart om de landen en de vestigingen te bekijken

Apollo Duo bestelbuscamper

Uitstekende campers

Campertypes

Apollo campers zijn er in 6 verschillende types voor 2 tot 6 personen. Alle modellen beschikken over ruime bedden, cruise control, achteruitrijcamera en zijn luxe ingericht. De campers worden gebouwd in eigen fabrieken.

Het meest compacte voertuig is de bestelbuscamper de Duo voor 2 personen. Een prima oplossing als u geen motorhome wilt rijden. Daarna komen de motorhomes: van de meer compacte modellen als de Duo Plus voor 2 personen en de Explorer voor 4 personen, tot de ruime motorhomes voor grotere gezelschappen: de Family Traveller en de Family Traveller Plus voor 4 personen, en de Family Voyager voor 6 personen.

Beleid van Apollo in alle verhuurlanden is dat de luifel niet gebruikt mag worden, als deze aanwezig is. Dat is wel iets om rekening mee te houden als u een Apollo camper huurt. In Duitsland en Frankrijk kunt u wel een schaduwtent bij de camper huren.

Apollo werkt met flexibele tarieven voor alle campers. Dat wil zeggen dat wekelijks de prijzen worden vastgesteld op basis van vraag en aanbod. In de regel geldt: hoe eerder geboekt, hoe lager de prijs.

Apollo Family Traveller

Praktische informatie

Ophalen en inleveren

U kunt uw camper van maandag t/m zaterdag ophalen tussen 15.00 en 17.00 uur. Voordat u de camper haalt, checkt u online in bij Apollo. Dit is verplicht. Op de ophaaldag of een dag eerder belt u de Apollo vestiging om uw ophaaltijd af te stemmen. In Duitsland is er een toeslag van € 60 als u de camper op zaterdag ophaalt of inlevert.

Inleveren van de camper dient te gebeuren tussen 09.00 en 11.00 uur. De camper moet in dezelfde conditie worden ingeleverd als waarin u deze heeft opgehaald. Dat wil zeggen schoon en met een volle brandstoftank. Daarnaast moet ook de buitenkant van de camper worden schoongemaakt, als deze zo vies is dat niet kan worden vastgesteld of er schade is.

Apollo biedt geen transfers van en naar de vestigingen. U dient zelf voor uw vervoer te zorgen middels bijvoorbeeld een taxi. De enige uitzondering is Londen: hier wordt wel een gratis transfer aangeboden van Londen Heathrow.

In sommige gevallen kunt u de camper ophalen en inleveren in verschillende locaties. Hier betaalt u een eenrichtingstoeslag voor.

U krijgt van ons een campervoucher waar alle informatie op staat die u nodig heeft voor het ophalen en inleveren van de camper.

Apollo Family Traveller Plus camper

Praktische informatie

Bestuurders

Een Apollo camper kunt u rijden als u 21 jaar of ouder bent tot maximaal 80 jaar en minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Voor Duitsland is er geen maximumleeftijd, zolang het rijbewijs maar geldig is. In het Verenigd Koninkrijk is er een toeslag voor jonge bestuurders tussen 21 en 24 jaar van toepassing.

Per boeking is 1 extra bestuurder inbegrepen. Extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het ophalen van de camper. Alleen dan is elke bestuurder verzekerd. De hoofdbestuurder moet een creditcard bij zich hebben.

Apollo Family Voyager

Verzekering

Wat is verzekerd?

Bij Apollo is de camperhuur inclusief een basis casco- en aansprakelijkheidsverzekering voor 1 bestuurder. Bij het ophalen van de camper betaalt u altijd een borg van € 1.500 – 2.000 (of ponden i.g.v. een camper in Groot-Brittannië), mits u minimaal 25 jaar oud bent. Voor jongere bestuurders gelden hogere bedragen voor de borg. De borg krijgt u uiteraard terug als u de camper schoon, op tijd en zonder schade inlevert (al kan de afhandeling wel even duren).

U kunt het eigen risico verlagen middels een zogenaamd Value Pack. Hiermee verlaagt u de borg en dus het eigen risico niet alleen tot € 250 (of pond), maar krijgt u ook schadedekking voor de voorruit, spiegels en banden, beddengoed, campingtafel en -stoelen en toiletchemicaliën.

Het is niet toegestaan om met een camper die is opgehaald in het Verenigd Koninkrijk, naar het vasteland van Europa te rijden.

Schade aan de boven- en onderkant van de camper, voorruit, spiegels en banden is niet verzekerd. Hiervoor kunt u een extra Afkoop eigen risico verzekering van de Europeesche afsluiten via Campers Europa.

Apollo Family Traveller Plus camper

Inventaris

Nodig in de camper

Een keukeninventaris is inbegrepen. Deze bevat de volgende items:

 • Borden
 • Bekers
 • Bestek
 • Potten en pannen
 • Kookbenodigheden
 • Theedoek
 • Broodrooster
 • Fluitketel

In de optionele persoonlijke inventaris is inbegrepen:

 • Dekbed & -overtrek
 • Kussen & -sloop
 • Laken
 • Handdoeken

De inventaris is onder voorbehoud en kan wijzigen. De precieze invulling kan per verhuurlocatie verschillen.

Daarnaast is inbegrepen:

 • Onbeperkte kilometers
 • Pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Campinggids
 • 1 volle gasfles (kan gedeeltelijk gevuld zijn in Ierland en het Verenigd Koninkrijk)
 • Welkomstpakket
Apollo Duo Plus camper

Camperhuur uitbreiden

Overige extra's

Naast het Value Pack (zie hierboven onder de kop ‘Verzekering’) kunt u vooraf nog de volgende zaken bij uw Apollo camper boeken:

 • Persoonlijke inventaris
 • Extra bestuurder
 • Toeslag voor een bestuurder tussen 21 en 25 jaar oud
 • Toiletchemicaliën
 • Campingstoelen en -tafel
 • Kinderautostoelen en zitverhogers
 • Schaduwtent
 • ‘Easy return’: Apollo ruimt de camper voor u leeg bij het inleveren van de camper
 • ‘Drop & Go’: gelijk aan de ‘easy return’, maar in dit geval hoeft u niet de brandstoftank te vullen en krijgt u voorrang bij het inleveren van de camper
Apollo Duo bestelbuscamper

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Apollo camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Apollo camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden downloaden

Back To Top